Ari Paul ajattelee, että PayPal tukee BTC: tä vuoden 2020 loppuun mennessä

Block Tower Capitalin sijoitusjohtaja Ari Paul on ennustanut, että digitaaliset maksut PayPal ilmoittaa Bitcoin-tuesta tämän vuoden loppuun mennessä. Hän mainitsi, että Jack Dorsey tuki sijoitusyhtiön Square: n äskettäistä 50 miljoonan dollarin Bitcoin-sijoitusta tweetissä sanoen, että PayPalilla on 10 kertaa enemmän käyttäjiä kuin Square.

Bitcoin-teollisuus oli kaikki ylistys, kun uutiset Squaren sijoitusliikkeestä puhkesivat. Alan johtajat, aina Binancen Changpeng Zhaosta ja WazirX: n Nischal Shettystä Morgan Creek Digitalin Anthony Pomplianoon, arvostivat muutosta, ja jotkut sanoivat, että jokaisen yrityksen on käytettävä Bitcoinia ennemmin tai myöhemmin.

Jack Dorsey on ollut pitkään Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen kannattaja yhdessä muiden teknisten jättiläisten, Teslan päällikkö Elon Muskin kanssa. Tavanomaiset sijoituspuukot, kuten Warren Buffett ja Peter Schiff, ovat kuitenkin vakaasti vastustaneet Bitcoinia. Tämä rakkauden ja vihan suhde ei-salakirjoitettuun finanssimaailmaan on estänyt Bitcoinia todistamasta joukkomuuntaa. Myös PayPalilla on ollut ristiriitainen matka salausalalla. Se oli yksi Facebookin kunnianhimoisen salausprojektin, Vaaka, perustajajäsenistä. Pian sen jälkeen kun projekti oli tarttunut sääntelykysymyksiin, PayPal oli ensimmäisten joukossa, jotka hylkäsivät laivan.

Asiat ovat muuttuneet, etenkin maailmantalouden hidastumisen alusta. Salaus- ja DeFi-kysyntä on ollut näyttävässä nousussa, mikä on voinut olla yksi avaintekijä, joka sai Square-hallituksen vakuuttamaan 50 miljoonan dollarin investoinnin Bitcoiniin. Siksi, vaikka PayPal on pohtinut salauksen laajentamista, aika ei ole koskaan ollut sopivampi kuin nyt.