Hegic, Loopring og FTX Token øker høyere når Bitcoin-prisen gjenoppretter

Tegnene på protokoller som tilbyr attraktive handelsprodukter og -tjenester, har hatt nytte av den bullish følelsen rundt Bitcoins rally til flerårige høyder.

Bitcoin-prisen kan ha tatt en midlertidig pusterom, men den skarpe korreksjonen under $ 30.000 gjorde lite for å forferdelse av den bullish følelsen av kryptomarkedsaktører.

CME Bitcoin futures-markedet nådde et helt volum på 2,7 milliarder dollar den 4. januar, og samme dag oppnådde LMAX Digital også et rekordhøyt nivå på 2,62 milliarder dollar i omsatt volum. Denne enorme økningen i handelsaktivitet antyder at institusjonelle investorer fortsetter å investere i Bitcoin (BTC).

På grunn av institusjonell adopsjon mener analytikere at Bitcoin kan komme opp i hele $ 100.000 i 2021. Imidlertid har JPMorgan Chase-analytikere ledet av Nikolaos Panigirtzoglou et litt annet syn, da de mener at Bitcoins volatilitet må konvergere med gull, for å resultere i en „trengsel ut av gull.“ Inntil da forventer ikke analytikerne at Bitcoin vil stige over $ 146 000 i år.

Selv om Bitcoin tar en pust i fra den nylige opptrenden, er det noen få tokens som har videreført oppadgående uforminsket. La oss inspisere de mulige grunnleggende årsakene bak deres møte og fastslå de tekniske nivåene vi må passe på.

LRC / USD

Eters pris har steget de siste dagene, og det samme har aktiviteten på Ethereum-nettverket. Dette har økt gassavgiftene på nettet med stor margin. Mens de høyere avgiftene kanskje ikke truer de velstående, vil de mindre handelsmenn sannsynligvis finne det vanskelig å gjøre transaksjoner med lavere verdi.

For å spare på de skyhøye gassgebyrene, synes handelsmenn å ha ombord Loorpring (LRC), som så økt handelsvolum på sin desentraliserte børs, og data fra Dune Analytics viser at tallet steg til $ 5,49 millioner.

Det er først nylig at Loopring Exchange v2 ble lansert basert på Loopring Protocol 3.6, og vurderer. det nåværende markedsdekkende rallyet og økningen i ETH-gassavgifter, kunne det ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

Teamet planlegger også å lansere AMM likviditetsdrift og noen få andre programmer den 7. januar for å øke adopsjonen av zkRollup lag-2 skalerbarhet og øke likviditeten. 40%.

Hvis handelsaktiviteten forblir høy, kan det hende at overbelastningen i Ethereum-nettverket ikke lettes raskt, og det kan fungere i Looprings favør. La oss se hvordan symbolet har reagert på denne positive grunnleggende utviklingen.

LRC-prisen økte fra $ 0,175 3. januar til en intradag-høyde på $ 0,585 i dag, et 234% rally innen tre dager. Denne økningen har presset RSI dypt inn i det overkjøpte territoriet, noe som antyder en økt risiko for mindre tilbaketrekning eller konsolidering.

LRC / USD-paret står for øyeblikket overfor en mindre motstand nær 200% Fibonacci-utvidelsesnivået på $ 0,58952.

Imidlertid, hvis oksene fortsetter å kjøpe og skyver prisen over $ 0,509, kan rallyet strekke seg til 261,8% utvidelsesnivå på $ 0,73617 og deretter 300% utvidelsesnivå på $ 0,82681.

I en sterk opptrend er korreksjonene skarpe og kortvarige. Den første støtten på baksiden er 38,2% Fibonacci retracement-nivå for den siste etappen av opp-trekket til $ 0,42838.

En sterk rebound fra dette nivået vil antyde at handelsmenn kjøper aggressivt på fall uten å vente på en dypere korreksjon, og som kan forbedre utsiktene for gjenopptakelse av opptrenden.

Dette bullish momentumet kan svekkes hvis paret bryter under 50% retracement-nivået på $ 0,38.

HEGIC / USD

I et trendmarked lukter handelsmenn en mulighet til å gjøre store avkastninger ved å bruke gearing. Mens futures kan være et attraktivt forslag, er det også risikabelt fordi en økning i volatilitet eller en kraftig reversering kan føre til store tap hvis det ikke blir tatt skritt til å kvadratere eller justere posisjonen.

I slike tider, når markedet er i tårer, foretrekker handelsmenn å bruke opsjoner da de har begrenset risiko, men stort fortjenestepotensial på grunn av gearing.

Annet enn dette, bruker flere erfarne handelsmenn også opsjoner for å sikre sine futuresposisjoner eller spotkjøp hvis de er i store mengder. Dette ser ut til å ha vært til nytte for Hegic (HEGIC) handelsprotokoll, som handlet rekordopsjonsvolum 3. januar.

Tokeneiere som ikke vil handle opsjoner, kan ha fordel ved å tilby likviditet til en av bassengene på Hegic og tjene belønninger.

HEGIC har samlet seg fra en intradag-lav på $ 0,0751 til en intradag-høy på $ 0,25 i dag, et 232% -rally på litt over en uke. Den kraftige utvinningen fra de siste nedgangene antyder aggressivt kjøp av oksene.

Hvis oksene kan opprettholde prisen over $ 0,24, vil den fullføre en V-bunn som har et mønstermål på $ 0,4049.

Imidlertid, hvis oksene ikke klarer å opprettholde HEGIC / USD-paret over $ 0,24, er det mulig å falle til $ 0,18. Hvis prisen dukker opp fra dette nivået, vil oksene igjen prøve å gjenoppta opptrenden. Hvis de lykkes, kan paret danne et omvendt hode- og skuldermønster, noe som vil være et positivt tegn.

Denne bullish visningen blir ugyldig hvis paret slår seg ned og bryter under $ 0,16. Et slikt trekk kan holde paret rekkevidde i noen dager.

FTT / USD

Det er ikke bare kryptomarkedene som har hatt et sterkt bull run, selv de amerikanske aksjemarkedene har steget kraftig i 2020. Dermed vil en børs som tilbyr varierte handelsprodukter til sine kunder sannsynligvis være en mottaker.

Foreløpig tilbyr FTX-børsen tematiske produkter som derivatkontrakter ved det amerikanske presidentvalget, før IPO-kontrakter for Airbnb og Coinbase, tokeniserte aksjer av cannabisfokuserte selskaper, og det nylige tilskuddet har vært spot og futures-produkter som tilbys av Grayscale Bitcoin Trust , Gråskala Ethereum Trust og Bitwise Index. Et så bredt utvalg av handelsprodukter på tvers av flere aktivaklasser kan ha tiltrukket flere handelsmenn.

I tillegg vil et nylig partnerskap mellom FTX og Capitalise.ai som tilbyr kunder muligheten til å automatisere handel ved hjelp av freestyle-tekst sannsynligvis være positivt ettersom mange handelsmenn liker å bruke mekaniske handelssystemer for å fjerne sentimentkvotienten fra handel. Støttet av disse positive, la oss se hvordan FTX Token (FTT) har utført.

FTT har samlet seg fra en intradag-lav på $ 4,552 23. desember til en intradag-høy på $ 8,112 i dag, en gevinst på 78% på kort tid. De lange halene på lysestakene fra 4. januar og i dag viser at bjørn prøvde å snu rallyet, men oksene kjøpte dyppene aggressivt.

Imidlertid har RSI steget dypt inn i det overkjøpte territoriet på grunn av den kraftige oppgangen de siste dagene. Dette antyder at FTT / USD-paret kan være modent for en konsolidering eller en mindre korreksjon.

På baksiden kan oksene forsøke å forsvare $ 7 og deretter det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet ($ 5,83). Hvis paret spretter tilbake fra begge støttene, vil det antyde at følelsen forblir positiv og at oksene kjøper på fall.

På oppsiden vil oksene sannsynligvis møte en stiv hindring på den psykologiske motstanden nær $ 10, men hvis nivået krysses, kan neste stopp være $ 12.

Denne bullish visningen vil ugyldiggjøres hvis prisen faller ned og bryter under 20-dagers EMA. Et slikt grep vil antyde aggressiv fortjenestebestilling fra handelsmenn og mangel på kjøpsstøtte på lavere nivåer.