I BitMEX: s fotspår: Binance lanserar Bitcoin-collateralized 125x Futures Contract

Binance, som följde i BitMEX: s fotspår, har lanserat ett ständigt futurekontrakt med Bitcoin-säkerhet med 125x hävstångseffekt.

Binance har lyckats etablera sig som ett av de mest betrodda och ledande cryptocurrency-utbytena inom området

En av orsakerna till detta är att företaget inte slutar bygga nya produkter. Från regelbundna listor över nya kryptokurser till insatser och byggande av nya handelsfunktioner verkar det som om det alltid finns något som brygger över på Binance.

Det senaste tillskottet är något som BitMEX är känd för – futures med Bitcoin Code säkerheter med extremt hög hävstång.

Binance Futures – den hävda handelsplattformen för Binance, har meddelat lanseringen av det ständiga kontraktet BTC / USD Coin-M.

Handeln började den 11 augusti kl. 07:00 (UTC). Det spännande och nya med denna typ av kontrakt är att det använder Bitcoin som säkerhet istället för USDT, liksom de andra kontrakt som för närvarande finns på Binance Futures.

Bulls Are Here: Binance Trading Volym överträffade $ 12 miljarder på onsdag, en ny All-Time High
Bitcoin står för 78% av marknaden för Cryptocurrency-derivat under Q1 2020, Study Finds
De tillgängliga hävstångsnivåerna som användare kan handla med är upp till 125x, vilket är extremt högt. Kontraktet liknar mycket BitMEX, som också använder en Bitcoin-säkerhetsstruktur.

Handelsgränssnittet för det nya avtalet är detsamma som för andra futurekontrakt på Binance Futures, men istället för att ange det önskade USDT-beloppet måste användare nu lägga till „kontrakt“ där ett kontrakt är lika med 100 USD.

Vad är ett evigt framtida avtal?

Som CryptoPotato förklarade i en detaljerad Binance Futures handelshandbok , finns det en stor skillnad mellan eviga och vanliga kontrakt.

Regelbundna terminskontrakt löper ut vid en viss tidpunkt. Till skillnad från dem har eviga kontrakt inte ett fast utgångsdatum – näringsidkare kan öppna och stänga dem när som helst närhelst de finner det lämpligt.

På andra håll har Binance Futures också lanserat en topplista , där handlare kan dela sina strategier, vinster, positioner och totala intäkter. Användare kan följa dem och spegla sin portfölj om deltagaren beslutar att dela den.